SVEA-Modellen

Enkelhet

Vår modell är verkligen enkel. SVEA levererar enkelhet på alla plan. Vi hjälper er att hitta rätt lösning. Vi sköter alla kontakter med tillverkaren. Vi monterar fönstren åt er och lämnar generösa garantier på vårt jobb. Dessutom så levererar vi fönster som är så när som på underhållsfria! Enkelhet i en liten ask.

Helhet

Vi vet själva hur viktigt det är kunna leverera en helhet. Oavsätt om det handlar om ett enstaka fönster till sommarstugan eller en hel villa/brf så kan vi hjälpa er. Inget jobb är varken för stort eller för litet. Vi hjälper er från idé tills dess att fönstren är på plats.

Trygghet

Vi är inte ensamma på denna marknaden det är vi fullt medvetna om. Det är bra tycker vi! Då har vi alltid pressen på oss att alltid leverera över förväntan. Att alltid göra vårt yttersta för att ni som kund skall bli nöjda.

Boka rådgivning

Vi kommer hem till er, tar mått, lämnar prisförslag på de produkter som är den optimala lösningen för er, tar hand om kontakten med fabrik, leverans och våra skickliga montörer ser till att fönstren monteras.

Boka rådgivning